Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

En av norges mest unike og brusende juv – nå kan du sveve med naturens villeste krefter rett under deg. Ikke gå glipp av denne unike sjansen!

Høydeparken Ville Verma tilbyr spektakulære opplevelser som gir skikkelig adrenalinkick.

Har du sett finaleriggen i tv-programmet 71 grader nord? Nå har du mulighet til å prøve en lignende rigg. Høydeparken er en unik opplevelse der du kombinerer vakker natur og heftige utfordringer.

Vi varmer opp på 30 meter zipline. Heretter tar vi den vakre 60-zip over den brusende elven. Her er det mulighet for å sveve forbi en regnbue mens hjernen prøver å begripe de ville naturkreftene som raser under føttene på deg. Heretter tar vi en tur over vår klatrenett som strekker seg mot midten av juvet fra hver sin side. Her trengs det is i magen og tunga rett i munnen, for du skal balansere på bommer og klatre i nettet for å komme på andre siden. Har du ikke fått nokk av zipline? Bra, for vi skal tilbake over 60- og 30 zippen før det blir servert kaffe og lokal Vermalefse i grotta der vi fyrer bål og koser oss på reinskinn. Men moroa slutter ikke her! Etter kaffen er det tid for finalen – 200 meter zipline ut over elven, forbi en vertikal foss – dette er finalesvevet du ikke må gå glipp av!

Vannvittig på Verma – Se filmen her!

Grupper tas imot etter avtale. Pris for grupper på forespørsel. Dersom du eller gruppen din har en drøm eller spesielle ønsker, så er det bare å spørre! Vi prøver å tilrettelegge slik at dere får det akkurat slik dere ønsker!