Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Romsdalen betraktes som et av Europas beste områder for toppturer på ski, med kjøring ned fra bratte fjell, fantastisk utsikt og lange nedfarter!

Skisesongen i Romsdalen starter når snøen kommer ! I perioden fra november og ut februar er dagene korte og dagslyset kommer rundt klokken 9 om morgenen og det mørkner i femtiden, så skiturer på denne tiden av året bør starte tidlig. I mai måned åpner Trollstigen og skisesongen med flotte toppturmuligheter forlenges ytterligere!

Romsdalen kan by på utallige muligheter for gode ski og vinteraktiviteter med sin umiddelbare nærhet til fjellet. Her kan du velge mellom lange skiturer innover fjellet i oppkjørte løyper, hundeslede, isklatring, ski & sail eller toppturkurs og skredkurs. Her finner du proffe guider som kjenner de lokale forholdene ,som alltid finner den beste snøen og de beste forholdene for unike toppturer og Romsdalske ski opplevelser! Bare for å nevne noen: Kirketaket, Blånebba og Loftskarstind i Isfjorden, Nonstind, Skjervan og Hesten i Innfjorden eller Kjøsen i Måndalen – de ligger der og venter på deg!