Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Fjell- og skiguide i Romsdalen som tilbyr alpine fotturer, klassiske klatreturer til Romsdalshornet, Vengjetind og Kvanndalstinden, samt klatrekurs og annet klatring og turer i de vakre Romsdalsfjella.

Urpu Hapuoja Ski & Mountainguiding er et guidefirma som tilbyr guidetjenester innen alpine fotturer, toppturer på ski og ekstrem klatring. Urpu er en av de få kvinnelige fjellførere i Norgem, og er internasjonalt godkjent tindevegleder (UIAGM / IVBV / IFMGA). I tillegg jobber Urpu som skredobservatør for NVE og Snøskredvarslinga.

Romsdal er et perfekt område for bratt friluftsliv og naturskjønne turer høgt til fjells. Hun tilpasser turene etter ønsker og ferdighetsnivå.Om vinteren tilbyr Urpu guida skiturer til noen av de flotteste fjellområdene for skikjøring i Norge. Med høyeste fokus på sikkerhet, læring, og god stemning vil Urpu ta deg med dit det er best forhold for skikjøring i Romsdalen.

Sammen med Urpu kan du prøve deg på en av de klassiske klatreturene som Romsdalshorn, Vengetind, Kvanndalstind, eller et annet høyt fjell i de vakre Romsdalsfjella. Hun gjennomfører også klatrekurs!

Velkommen til fjells og ta kontakt for mer informasjon!

Internasjonalt godkjent fjellfører IFMGA

 

 

 

urpu_ski