Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Det er mange gode grunner til å ta en dagstur med buss til Molde. Nyt en avslappende tur med buss, gå på promenaden og se utover Molde-panoramaet, eller besøk Romsdalsmuseet og ta turen opp til Varden.

En flott dagstur med buss til Molde – «Rosenes by» – med start fra Åndalsnes jernbanestasjon kl 09.20. Den mest severdige turen mellom Åndalsnes og Molde, og du får tid til å oppleve det beste Molde har å by på.

Bestill nå!

Trenger du billett til bare en strekning mellom Molde og Åndalsnes?

Enveis tur fra Åndalsnes til Molde klikk her

Enveis tur fra Molde til Åndalsnes klikk her

Denne rundturen starter fra Åndalsnes jernbanestasjon, og går langs fjorden forbi flere idylliske fjordbygder. Mot nord kan du skimte Molde på andre siden av fjorden. Mot sør reiser de mektige Romsalsalpene seg med snø på toppene.

Bussen kjører om bord i ferga på Vestnes. En flott ferjetur over Romsdalsfjorden venter deg. På ferja er det en hyggelig kafé med et godt utvalg baguetter, rundstykker og sveler. Ferjeturen tar omtrent en halv time.

I Molde er det flere hyggelige ting å gjøre. Besøk gjerne Romsdalsmuseet eller Varden når du er i Molde. På denne turen har du tid til å spasere en tur opp til Varden og besøke Romsdalsmuseet. Ha på gode tursko, så får du oppleve mer!

Fra Molde går bussen langs Romsdalsfjorden og krysser Langfjorden fra Sølsnes til Åfarnes, og kjører videre gjennom et herlig kulturlandskap helt frem til Åndalsnes.

Varden
Byvandring

Her er en oversikt over busstidene fra Åndalsnes jernbanestasjon med buss nr 420.