Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930
Mobile Menu
176 296 sidevisninger på www.visitandalsnes.com bare i juli måned, hele 74% økning fra i fjor, vitner om en enorm interesse for å oppleve Romsdalen denne sommeren!
Her er noen av grunnene:

Romsdalseggen

Romsdalseggen – en film av William Boman on Vimeo.

Besøkende fra inn- og utland søker etter ekte opplevelser i rå norsk natur, og mange av treffene på et enkelt googlesøk bringer dem til nettopp Romsdalen! Spydspisser som Romsdalseggen, Rampestreken, Norsk Tindesenter, Romsdalsfjorden, i tillegg til attraksjoner i verdensklasse som Raumabanen, Trollstigen og Trollveggen står for mye av besøket på nettsidene våre.

Trollstigen, Raumabanen og Trollveggen

Trollveggen og Raumabanen har begeistret mange gjester i sommer, og er en opplevelse uansett årstid. Fotograf: Leif Johnny Olestad.
Trollstigen er en av de mest besøkte attraksjonene i Norge. En tur hit er obligatorisk for alle gjester i Romsdalen. Foto: Thor Petter Krohn.

Romsdalen byr på unike naturopplevelser i fjellet, i dalen og på fjorden! 

Ekstra gledelig er det å oppleve en stadig økende interesse for mange nye aktiviteter, rundturer og skreddersydde opplevelsespakker med utgangspunkt i Romsdalen.
Noen helt ville opplevelser som du garantert vil huske – og drømme deg tilbake til…
Prøv å klatre Romsdalsstigen, den nye Via Ferrata-ruta på Åndalsnes! Den gir en fantastisk utsikt, og er en flott familieaktivitet. Guida turer hver dag fra Norsk Tindesenter. Foto: Frank Haveman.

 

 

En padletur på SUP-brett nedover Istra elv med Friluftslek er en herlig naturopplevelse i den vakre Isterdalen. La deg føre med strømmen ned den smaragdgrønne elva. En artig og avslappende øvelse etter å ha gått Romsdalseggen. Foto: Friluftslek.
Drømmer du om å stå på toppen på et av Romsdalens berømte fjell? Bli med en profesjonell fjellfører på tur. Her har Urpu med seg noen fjellvandrere på Romsdalshorn. Foto: Urpu Hapuoja.
Test ut de heftige zip-linene i Høydeparken Ville Verma. Her får du garantert adrenalin-kick! En vakker og vill opplevelse over Rauma elv. Foto: Høydeparken Ville Verma.
Sykle fra topp til fjord. Romsdalen byr på spektakulære nedkjøringer, slik alle terrengsyklister drømmer om. Guida turer med Romsdal Adventure.
Hos Fisketurer på Romsdalsfjorden kan du få en guidet tur med fiskebåt på fjorden. Foto: Fisketurer på Romsdalsfjorden

 


På www.visitandalsnes.com får du oversikt over alle de fantastiske tilbudene som finnes her i Romsdalen, enten det er attraksjoner, aktiviteter, opplevelsespakker, overnatting, bespisning, rundreiser, transport og shoppingmuligheter.
På cruisedager tilbys ekskursjoner til ekte kultur- og naturopplevelser, som her på Lesja Bygdemuseum, der gjestene får oppleve gammel kutlurhistorie, smake lokal mat, møte lokalbefolkningen og klappe gårdsdyrene. Foto: Tor Ivan Boine
Fiske i Romsdalsfjorden kan være svært så innbringende. Flere campingplasser har lagt forholdene spesielt godt til rette for fiskere. Foto: Måna Camping.
Mange mener ukene som kommer er den desidert flotteste tiden i Romsdalen. Lyset blir dusere, fjellene har sitt nydelig fargespill og høstkveldene inviterer til peiskos og hygge. 

Romsdalseggen og aktivitetene er fortsatt tilgjengelige, klare til å ta imot besøk!

Bestill turen til Romsdalen i dag! Finn din overnatting