Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Skorgedalsbu er ei Turistforeningshytte med 25 sengeplasser. Hytta ligger i Skorgedalen i Rauma.
Ca 15 min å kjøre fra Åndalsnes og ca 15 min gange fra parkeringsplassen i Skorgedalen.

Skorgedalsbu er ei Turistforeningshytte med 25 sengeplasser. Hytta ligger i Skorgedalen i Rauma.
Ca 20 min kjøring fra Åndalsnes, og ca 20 min gange fra parkeringsplassen i Skorgedalen.

Ta av fra rv. 64 mellom Torvik og Isfjorden, og følg skilting mot Skorgedalen/Skisenter. Bomveg med betalingskort, kr 90,- for personbil (2016). Vegen er vinterbrøytet og åpen hele året.

Fakta om Skorgedalsbu:
– Ubetjent
– Proviant: nei, man må ta med egen mat.
– Antall senger: 21 +  mange madrasser, 25 dyner/puter/sengesett er tilgjengelig i hytta. Husk at man alltid må ha med egen lakenpose el. sovepose på DNT sine hytter.
– 5 soverom med køyesenger, kjøkken, stue, liten stue, utedo, ikke innlagt vann/strøm, utvendig krane om sommeren, vedfyring
– Låst med DNT-nøkkel
– Åpen hele året

Hytta har en flott beliggenhet rett ved et bredt utvalg turstier om sommeren og fine toppturer om vinteren, kort avstand til Rauma skisenter og gode preparerte skiløyper. Kano og båt tilgjengelig ved Selsetervatnet. Dette er et flott fiskevann om sommeren. Det store mangfoldet i muligheter for friluftsaktiviteter gjør at hytta egner seg som base både for fjellsportfolket og for barnefamilier som ønsker å bo over flere dager og gjøre dagsturer fra hytta.

” Vi oppfordrer grupper på over 5 personer som skal besøke hytten om å registrere seg hos MRT turinfo på telefon 71218202 eller e- post: mrt@dnt.no slik at vi kan legge det ut i oversiktskalenderen på våre nettsider.

Av hensyn til forutsigbarhet for andre som planlegger hyttebesøk, så bør ikke registreringen skje senere enn 10 dager før oppholdet. Denne registreringskalenderen er da kun til orientering, og ikke å oppfatte som en eksklusiv reservasjon.

Medlemmer kan låne DNT nøkkel ved Romsdal-Booking på Åndalsnes skysstasjon for kr 100,-

Kontakt oss for avtale om henting av nøkkel på info@visitandalsnes.com