Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Velkommen til Rauma Skisenter i Skorgedalen! Her er brede, flotte skibakker som innbyr til alpint og snowboard, og fantastiske muligheter for deg med toppturski eller fjellski. Book en dag i skitrekket online her.

Rauma Skisenter ligger kun 15 min fra Åndalsnes. For å komme til skisenteret kjører du Skorgedalsvegen, skiltet Skorgedalen på fv 64 mellom Isfjorden og Torvika. Hele området øverst i Skorgedalen er et glimrende utgangspunkt for skiturer på fjellet, og med flotte forhold for alpint, telemark og snowboard i skibakken. Skorgedalen har flotte, oppkjørte turløyper innover fjellet, og flere populære fjell for toppturer.

img_2955_2
Smørbotntind – et fjell med fantastisk utsikt som du enkelt kan nå med randonneeski.

Skarven og Smørbotntind er toppturfjell med fantastisk utsikt til fjell og fjord, og en herlig nedkjøring. Du kan også ta trekket opp og gå den nydelige turen over Strandafjellet i oppkjørte løyper. Her finnes både familievennlige løyper og flust med pudder og utfordringer til de som ønsker det.ÅNDALSNES, SKORGEDALEN, STRANDAFJELLET, VINTER, SKI, FOTO H. BAKKE

For priser og praktisk oppdatert informasjon besøk Rauma Skisenters hjemmeside.

Ved Rauma Skisenter har det også blitt et helt nytt skredsenter der alle som ønsker det kan prøve ut søkeutstyr. Les artikkelen her!

Det er satt opp fire flotte gapahuker med bålpanner ved skibakken som er til fri benyttelse. Skibakkene er brede og fine og innbyr til skileik og moro for alle aldersgrupper.