Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930
Mobile Menu

Skolestua er et koselig, nyrenovert hus i gammel stil, i landlige omgivelser. Kort vei til mange aktiviteter og severdigheter.

Nær Trollstigen, omkranset av vakker natur i landlige omgivelser – 6 km fra Åndalsnes. Her finner du roen når du ønsker det. Muligheter for golf, fjellturer, sykkelturer, padleturer og alt annet den storslåtte naturen har å by på. Skolestua er totalrenovert og boarealet er 100 kvadratmeter. Oppholdsrommet er 36 kvadratmeter.

To soverom med tre sengeplasser på hvert rom. Sengene er ferdig oppredde og det hører med håndklær til hver sengeplass. Nytt bad m/dusj og wc og vaskemaskin. Kjøkken med med komfyr, oppvaskmaskin, kaffetrakter, kjøleskap med fryser. Rikelig med dekketøy. Trådløst nettverk. Spisebord med plass til 20 personer om man ønsker det. Ingen luksus, men mye «sjel»!

Minimum 2 netter – pris etter avtale.

[contact-form to=’torillbakke@yahoo.no’ subject=’Forespørsel om overnatting’][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefon’ type=’url’/][contact-field label=’Forespørsel’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]