Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

3-dagers toppturpakker, fortrinnsvis

Torsdag – Søndag

Mandag – Torsdag

Ber om å få detaljer rundt kapasitet, priser og evt tidsbegrensninger på rommene for å kunne lage en pakkepris. Merk at rommene blir frigjort til Bokun, og må kun være tilgjengelige for bruk til pakkene som settes opp via Bokun. Legger også til heiskort på Bjorli (dagskort) som et ekstravalg i pakken, basert på Bjorli sine priser.

Vi lager nå først en demo av en pakke når vi har disse detaljene på plass. Sjekker med dere at alt ser greit ut før vi lanserer dette i Visit Norway.

[contact-form to=’sigrid@visitandalsnes.com’ subject=’Skjema fra Grand’][contact-field label=’Toppturpakke – forslag til pakkenavn?’ type=’name’/][contact-field label=’Type rom’ type=’text’/][contact-field label=’Hvor mange identiske rom er tilgjengelige for booking?’ type=’text’/][contact-field label=’Pris pr natt pr person (oppgi helgepris og hverdagspris) inkludert frokost og middag’ type=’textarea’/][contact-field label=’Pris for ekstraseng’ type=’text’/][contact-field label=’Pris for niste pr person’ type=’text’/][contact-field label=’Booking cutoff (når skal eventuell ledig kapasitet frigis fra pakken?)’ type=’text’/][contact-field label=’Pris for pick-up på togstasjonen og flyplass’ type=’text’/][contact-field label=’Pris og innhold i velkomstkurv f.eks %26quot;Romsdalens fristelser%26quot; ‘ type=’textarea’/][contact-field label=’Transportpris for minibuss til og fra et toppturfjell (f.eks en distanse på 1,5 mil hver vei)’ type=’text’/][contact-field label=’Transportpris for minibuss til og fra Bjorli skisenter’ type=’text’/][contact-field label=’Vil du tilby leiebil som en bookbar ekstra?’ type=’text’/][contact-field label=’Evt andre ting’ type=’textarea’/][/contact-form]