Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Alle bestillinger på www.visitandalsnes.com er gjort gjennom Romsdal Booking, eiet av Romsdal Reiseliv og Handel (referert til som RRH).

Når du gjør din bestilling via Romsdal Booking, er det underforstått og akseptert at du har lest og forstått alle disse bestillingsvilkårene og aksepterer å overholde dem. Vær oppmerksom på at produktleverandører i de fleste tilfeller har også sine egne, tilpassede vilkår og betingelser. Disse fremgår i bookingprosessen.

Et grundig arbeid er gjort for å sikre nøyaktigheten av all produktinformasjon, markedsføringsmateriell og formidlingsprosessen. Romsdal Booking kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle unøyaktigheter.

Priser og betaling

Alle priser oppgitt i bookingsystemet på www.visitandalsnes.com er i norske kroner (NOK) inkludert moms og alle avgifter, med mindre noe annet oppgis i teksten. Det er i dag ingen turistskatt i regionen.

Betaling skjer ved hjelp av én av de aksepterte betalingskort / kredittkort for online booking, som er Visa og Mastercard.

Forhåndsbestilling

Kjøp kan gjøres via vår online booking på nettsiden www.visitandalsnes.com. Det totale beløpet må betales på forhånd når bestillingen er gjort. Kredittkortene som aksepteres er Visa og Mastercard. Din kontrakt er gjeldende fra den dagen betalingen er mottatt på bankkontoen.

Informasjon om e-handel

Du kan trygt handle på nettet gjennom vårt online booking system. DIBS Payment Services er Skandinavias ledende leverandør av sikre betalingsløsninger på nett. Sikkerhet og troverdighet er viktige stikkord for bedrifter som håndterer betalingstransaksjoner. Derfor har DIBS oppnådd VISA / MasterCard PCI sertifisering og vier sitt arbeid med å stadig forbedre sine sikkerhetsløsninger.

Spesielle ønsker

Har du spesielle behov eller ønsker, vennligst oppgi dette i behovsfeltet i bestillingsskjemaet. Produktet eiere vil gjøre sitt beste for å oppfylle kravene, men kan ikke garantere å gjøre det, og vil ikke bli holdt ansvarlig for eventuelle feil å gjøre det.

Kvittering

Ordrebekreftelsen kan skrives ut direkte fra nettsiden etter din bestilling, og kvitteringen er også sendt til din oppgitte e-post. Når betalingen med bankkortet er akseptert vil kortet bli belastet hele beløpet.

Romsdal Booking er teknisk ansvarlig for kjøp gjort gjennom www.visitandalsnes.com.

Endre din bestilling

For å endre en bestilling kontakt produktleverandøren direkte. E-postadressen finner du på ordrebekreftelsen.

Kansellering

Ved kansellering av kjøpet skal produktleverandøren motta en skriftlig melding om dette innen rimelig tid. Hvis du ønsker å annullere kjøpet ditt må du sjekke ut leverandørens avbestillingsregler. I bestillingsprosessen har du lest og akseptert vilkårene for det valgte produktet. Hvis det ikke tydelig fremgår spesielle betingelser knyttet til produktet vil denne hovedregelen gjelde:

  • Avbestilling mer enn 30 dager før startdato = et gebyr på kr 200.
  • Avbestilling mellom 30 og 14 dager før startdato kunden vil få 75% av kjøpesummen refundert.
  • Kansellering av opphold 7 – 13 netter før startdato kunden mottar 50% av kjøpesummen.
  • Dersom avbestilling skjer mindre enn 7 dager før startdato, eller i tilfeller der kunden ikke møter opp blir det ingen refusjon av beløpet.

Oppsigelsen må sendes direkte til leverandørens e-post adresse. Du finner e-postadressen på ordrebekreftelsen.

Force majeure

Romsdal Booking planlegger å utføre aktivitetene som annonsert, men på grunn av flere forhold som kan påvirke turene må man ta enkelte forbehold. Hvis en tur blir forandre eller kansellert på grunn av spesielle omstendigheter som skyldes vær eller natur, tekniske problemer, etc. vil du bli informert om dette så snart som mulig. Hvis det ikke er mulig å sette opp et fullverdig godt alternativ, og resultatet er en avlyst tur/aktivitet, vil du ha rett til full refusjon av utbetalinger til Romsdal Booking.

Romsdal Booking kan ikke bli holdt ansvarlig hvis sightseeing, fotturer eller fiskeopplevelser ikke har vært gode på grunn av værforholdene. Romsdal Booking kan ikke holdes ansvarlig for aktiviteter, som i visse tilfeller er en del av en pakke, blir avlyst på grunn av forhold utenfor vår kontroll.

Hvis Romsdal Booking kansellerer din tur, vil Romsdal Booking ikke være ansvarlig for eventuelle utgifter som kan ha oppstått som et resultat av din reservasjon.

Hvis du ikke er i stand til å delta i aktiviteten på grunn av sykdom eller skade, eller andre hindringer som kan oppstå, er ikke Romsdal Booking forpliktet til å tilby alternative aktiviteter for deg. Det blir heller ingen refusjon. I slike tilfeller viser vi til reglene for avbestillinger.

Din egen risiko

Du må være sikker på at du har forsikring som dekker din planlagte aktivitet fra det tidspunkt bestillingen er gjort gjennom Romsdal Booking. Din forsikring må dekke opp for hele tidspunktet du gjør nytte av produktet, samt reisen til og fra, og personforsikringer. Du må sikre at du har tilstrekkelig dekning for kostnader ved helsehjelp i tilfelle det oppstår en medisinsk nødsituasjon.

Du forstår og aksepterer risikoen forbundet med å delta i eventuelle actionfylte aktiviteter. Du deltar på eget ansvar og risiko.

Romsdal Booking er ikke ansvarlig for følgende;

  • Vær eller andre uforutsette eller uunngåelige forhold
  • Sykdom, skade eller dødsfall inntruffet på en tur
  • Tap av personlige eiendeler

Dersom du har spesielle medisinske behov, allergier eller spesielle matbehov er det ditt eget ansvar å informere oss om dette ved booking.

Angrerett

Lov om Angrerett kapittel 5 §19 henviser til begrensningene i Angrerettloven. Punkt b sier at «Ved annet fjernsalg enn telefonsalg gjelder angreretten ikke for enkeltstående tjenester dersom selger ved avtaleinngåelsen forplikter seg til å levere tjenesten på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom». Enkeltstående tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom gjelder alle produkter som overnatting, utflukter, transport og aktiviteter som selges gjennom Romsdal Booking. Det henvises i stedet til de avbestillingsregler som gjelder.