Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Denne turen med buss over Atlanterhavsveien kombinerer et besøk i marmorgrottene Bergtatt. Du får også litt tid i Molde, byen mellom fjord og fjell.

Opplev en storslått reise med buss fra de dype fjorden, ut mot det åpne og ville kystlandskapet, og til ytterst i havgapet. Denne rundturen gir deg saltsmak i munnen og uforglemmelige opplevelser i et spektakulært vestnorsk kystlandskap.

Bussturen starter langs den flotte Romsdalsfjorden, og inn til Molde sentrum – rosenes by. Fra Molde går turen videre til de magiske marmorgrottene på Nås. Her blir du tatt med inn på en guidet tur i fjellet, og det venter en spennende tur med båt på det krystallklare vannet innover i grottene.

Deretter går turen videre over den verdensberømte Atlanterhavsvegen. Med sin beliggenhet ut mot storhavet er Atlanterhavsvegen like praktfull i solskinn og blikkstille hav som i storm og uvær.

Rundturen med buss Åndalsnes – Bergtatt – Atlanterhavsveien – Åndalsnes er en uforglemmelig rundreise i noe av det flotteste av norsk natur.

Dagsturen starter kl 10.00 fra Åndalsnes busstasjon. Se tidstabellen nedenfor. Du har mulighet til å velge å bli en time ekstra på Atlanterhavsveien. Da må du ta bussen som går kl 17:13 fra Atlanterhavsveien.

Les mer om turen og bestill her!