Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Velkommen til Romsdal Lodge- fjellheimen øverst i Isfjorden!
Romsdal Lodge ønsker velkommen øverst i Isfjorden! Tunet ligger ved foten av de mest kjente toppturfjellene i området, og har kort avstand til fjorden og Romsdalens mest populære turer og attraksjoner.

Høyt i Romsdalen – velkommen til skieventyret i Isfjorden!

Romsdal Lodge ønsker deg velkommen til vårt eget paradis blant Romsdalens mektigste fjell! Våre guider har lang erfaring, bred utdanning og inngående lokalkunnskap. Vi syr gjerne sammen en helg fylt med Romsdalske gullkorn. Vi samarbeider med flinke folk, og setter sammen forslag til minnerike opplevelser. 

Ida er født og oppvokst i Romsdalen, når hun ikke er på fjellet skriver hun på sin master i tematikken skred og læring, og jobber ellers med friluftsaktiviteter, kursing og guiding i fjellet.

Bjørn er fra Sverige, jobber fulltid med kursing og guiding til fjells, og er sertifisert Tindevegleder UIAGM / IVBV. 

Romsdal Lodge består av 2 hus med sjel, og en romslig uteplass med den flotteste utsikt mot fjellheimen. Tunet ligger ved foten av de mest kjente toppturfjellene i området, og har ellers kort avstand til fjorden og Romsdalens mest populære fotturer og attraksjoner. Husene har bevart sitt særpreg, men er nyrenovert og har alle fasiliteter. 

Våre to hus har 14 sengeplasser – og står klare til å ta i mot gjester hele året. Stor hage, gode senger, tørkerom, trivelige stuer og tipptopp moderne kjøkken og bad.

Bli med oss på tur! Vi elsker pudder og rå skiopplevelser – alltid på steder der snøen er best!

Søre Klauva from Anunatak on Vimeo.

Vi har hele Romsdalsfjellene som vår lekeplass. Opplev magien i fjellene, våre omgivelser byr på ekte og rå skiopplevelser, både høyt og lavt i fjellet!

Norges triveligste skiguide? Det er Bjørn det!
Noges blideste skiguide?  Ida – i midten

 

Her er vårt program for 2019:

 

Isklatring

Er isklatring noe for deg? Bli med på isklatring i Romsdal

Skredkurs

Sikkerhet er grunnpilaren i alt vi gjør. Våre guider er høyt utdannet innen fjellføring og toppturguiding, har bred erfaring og inngående lokalkunnskap. Lær mer om sikkerhet på topptur. Vi arrangerer skredkurs og toppturweekender. Les mer om våre skredkurstilbud i den moderne kameratredningsparken Skredtunet.

Tilbyr:
Skredpakke (sender/mottaker,spade,søkestang)
Skipakke (ski,sko,feller,staver)
Klatrepakke (sele,hjelm,personlig utstyr)

Full pakke Topptur: Ski, feller, staver, skisko, skredsøker,søkestang, spade og sekk kan også leies hos oss.

For spørsmål og booking: Ida Siem   / 99 03 03 09

Utstyr til utleie

Romsdal Lodge har også oppdatert ski-klatre og skredutsyr for testing og utleie. Ski, sko, feller, staver, sekker, sender/ mottaker, spader, søkestenger, is-økser, stegjern, skarejern og klatreutsyr.