Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930
Mobile Menu

Raumadagen 2017 byr på mye flott underholdning på Åndalsnes lørdag 24. juni. Se programmet her! Men allerede fra torsdag 22. juni kan du bli med på aktiviteter som rebusløp, og ikke minst starte lodd-sankingen i konkurransen «Vinn Mannen-gavekort på kr 20 000!»

Gavekortkonkurranse «Vinn Mannen-gavekort på kr 20 000!

Lørdag 24. juni kl 16 trekker vi to heldige vinnere av et Mannen-gavekort på kr 20 000!

Konkurransen er todelt: Den ene vinneren trekkes tilfeldig blant våre medlemmer i RaumaHandel kundeklubb, og den andre heldige vinneren trekkes ut blant kundene som har handlet for over 200 kr i en av våre medlemsbutikker – og har levert inn en gyldig kupong på dette kjøpet! 

Alt du trenger å gjøre for å bli med på den første runden med trekning er altså å være medlem i RaumaHandel kundeklubb. Da er du automatisk med i trekningen av det første gavekortet på kr 20 000.

Handler du for mer enn kr 200 i en av våre medlemsbutikker sikrer det deg et lodd i trekningen om det andre gavekortet! Det du må gjøre er å fylle ut en kupong og få butikkens stempel/signatur på kupongen, og levere denne inn. Du kan sikre deg så mange lodd du vil i denne konkurransen! For hver gang du handler for over kr 200 – og fyller ut en kupong – har du et nytt lodd som blir med i trekningen!

Rebusløp

Vi arrangerer også et rebusløp i butikkene i sentrum og på Raumasenteret. Samle bokstaver og finn frem til løsningssetningen, og du kan vinne flotte premier gitt av butikkene på Åndalsnes. Last ned og print ut skjema for rebusløp her. Du kan også finne skjema til å fylle ut i butikkene med bokstaver.

Kupongtilbud

Butikkene slår på stortromma og feirer Raumadagene med fantastiske Raumadagstilbud til kundeklubb-medlemmer. Se alle knalltibudene her: Kupongtilbud for Raumadagene.

Er du enda ikke blitt medlem? Bli medlem i dag for å få umiddelbar tilgang til kupongtilbudene! Send melding:  RH  til telefonnummer 2242, og følg instruksene som kommer på SMS. Du kan også melde deg inn på siden vår http://visitandalsnes.com/raumahandel/