Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Velkommen til Raumadagen 22. juni på Åndalsnes!

Raumadagen blir fullspekket av underholdning og artige aktiviteter i sentrum! Dette er dagen du bør ta med hele familien og komme til Åndalsnes! Her blir det god underholdning for store og små og et mylder av stands og boder med mange godsaker og kvalitetsprodukter. Butikkene feirer Raumadagen med knalltilbud, gavekortkonkurranse og kupongkampanje!

Duoen Jannike & Eline

Duoen Jannike & Eline består av musikerne Jannike Svensvik fra Isfjorden på fele og hardingfele og Eline Rafteseth fra Vestnes på kontrabass. Samarbeidet startet i 2018 med et ønske om å sette et nytt lys på den norske folkemusikken. Alle komposisjoner har røtter fra den norske tradisjonsmusikken, og arrangeringa gir uttrykk for tradisjon, improvisasjon, musikalske klisjeer, dansbare rytmer og humor. Musikerne har bakgrunn fra Norges Musikkhøyskole, Griegakademiet i Bergen og Høgskolen for scene og musikk i Gøteborg.

Foto: Discovery

Lilja Aarø Scarfi

Lilja Aarø Scarfi er 16 år, fra Åndalsnes, og har allerede rukket å skaffe seg et navn i musikkverden etter sin deltakelse i musikkprogrammet All Together Now på TVNorge i fjor høst. Hun begeistret kjente fagfolk i musikkmiljøet med sin opptreden, og blir beskrevet som et stort sangtalent med fremtiden foran seg. Til daglig går hun på musikklinja i Molde. Nå kan du høre henne på Rådhusplassen.

Fernando

Trubadur Fernando er 50% spansk og 50% norsk, Han vokste opp på Kanariøyene blant, solskinn, palmetrær, fine strender og i det vulkanske landskapet. Ungdomstiden var spesielt preget av alle band og trubadurer som spilte i barene, for turistene på Lanzarote. Selvlært, fikk Fernando sin første gitar som 13 åring. Frem til i dag har han spilt i mange band både i Spania og i Norge og også innen mange forskjellige sjangrer. Gjennom årene har han bygget opp en variert repertoar med populære klassiske låter og moderne hits som alle vil like. Rock, pop, fine ballader og latin musikk for å varme sjelen og skape den gode feststemningen.

Åndalsnes og Isfjorden Skolekorps & Åndalsnes Musikkforening

Åndalsnes og Isfjorden Skolekorps med drillere kommer garantert til å skape folkefest på Rådhusplassen sammen med Åndalsnes Musikkforening når de varter opp med den ene slageren etter den andre! Her blir det topp stemning!

Eliasbåten

SHIP O’HOI! Bli med redningsskøyta Elias på tur i havnebassenget i Åndalsnes sentrum. Alle små matroser er velkommen ombord.

NORD Helikopter

NORD Helikopter tar deg med over Romsdalens mektige fjell. Fra innspillinger som James Bond og Marvel-film kommer NORD helikopter til Åndalsnes for at du skal få oppleve et ekte Romsdals-eventyr.

ÅIF G16 med aktivitetsstand

Svampkast, erteposekasting og fotballbowling er aktiviteter du kan prøve på ÅIF G16 sin stand. De selger også kaffe, kaker og saft for å spare til Norway Cup-tur i sommer.

Bueskytteroppvisning med Rauma Bueskytterklubb

Se noen av Raumas dyktige bueskyttere i aksjon ved gjestehavna. Bueskytterne holder høyt nasjonalt og internasjonalt nivå, og de deltar i flere store mesterskap årlig. Dette blir spennende og spektakulært å se på.

Rauma Mini-Con

Ta et lite steg inn i den virtuell verden på standen til Rauma Mini-Con, der de inviterer til å prøve Virtual Reality (VR). Med VR-brillene på befinner du deg plutselig midt i en eventyrverden, eller midt i et actionfylt drama.

Utrykningskjøretøy 

Utrykningskjøretøy og mannskap stiller opp på busslommene utenfor Tindesenteret. Her får du se demonstrasjon av slokkeutstyr, og få gode råd om førstehjelp og brannsikkerhet.

 

Viktig info om parkering

Vi oppfordrer alle som besøker Raumadagen om å benytte seg av langtidsparkeringene i nærheten av Åndalsnes sentrum. Det er ikke mer enn 5 minutters gange inn til sentrum fra parkeringsplassene avmerket på kartet. 

 

Les mer om parkering i Åndalsnes sentrum her.

 

Oversikt over stands på Raumadagen.