Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

I Åndalsnes sentrum er det kun korttidsparkering inntil 3 timer. Parkering er gratis, men det kreves bruk av parkeringsskive eller tidsur.

Vær oppmerksom på at i sentrum av Åndalsnes er det kun korttidsplasser. Det er lov å stå i inntil 3 timer på oppmerkede plasser, og det kreves bruk av parkeringsskive eller tidsur. Korttidsparkeringen gjelder innenfor P-sonen som er avmerket på kartet, og omfatter alle offentlige parkeringsplasser i sentrum. Ved parkering brukes en parkeringsskive god synlig i vinduet på bilen. Bruk den til å vise klokkeslettet da bilen blir parkert. Det er en unødvendig kostnad på kr 500 hvis du ikke bruker parkeringsskiven på riktig måte! Klistremerket er gratis, og du kan få det i enkelte butikker, hos Romsdal Booking på jernbanestasjonen, og på servicekontoret i Rådhuset. Spør etter «Parkeringsskive».  parkeringsskive

Korttidsparkering gjelder i perioden 08.00 til 17.00 på hverdager og 10.00 til 15.00 på lørdager. Parkering utenfor oppmerkede plasser er ikke tillatt. Fartsgrensen er 30 km / t innenfor parkeringssonen.

Se oversikt over langtidsplasser der du kan stå gratis en hel dag her!

P-sone gratis 3-timers parkering
P-sonen gjelder innenfor den rosa linjen. Vær oppmerksom på at en parkeringsskive må plasseres godt synlig inne i bilen. Parkeringsskiven fås kjøpt i butikker og servicesenteret på Rådhuset.

 

Mer informasjon om parkering finner du på Rauma kommunes side. Klikk her.