Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

I Rauma finnes mange hytter og buer for overnatting og dagsbesøk i fjellet.

I Rauma finnes mange hytter og buer for overnatting og dagsbesøk i fjellet. Du finner lokalisering og nærmere beskrivelser på

For å bruke turistforeningshyttene er det nødvendig med en DNT-nøkkel. Medlemmer i Turistforeningen kan få denne mot et depositum ved å henvende seg til nærmeste DNT-kontor. På Åndalsnes er det på Norsk Tindesenter.

Vi anbefaler at du tar turen innom den lokale bokhandelen, Romsdal Libris Bokhandel, som har et stort utvalg av turkart, og flere turbøker fra Romsdalen til inspirasjon og faktaopplysninger.

Nyttig for deg som skal på fjelltur er de gode turkartene våre om Romsdalsfjellene og Romsdalseggen.

Du får også kjøpt kart og litteratur hos Romsdal Booking i jernbanebygningen, og på Norsk Tindesenter.

I sentrum av Åndalsnes finner du toppturbutikken Friluftslek, med stort utvalg kvalitetsklær og utstyr innen vandring og fjellsport. Her kan du også få veiledning og tips om turer. De er også et team med profesjonelle guider som står klare til å ta deg med på fantastiske turer til Romsdalens perler.

Enten du søker en rolig tur i vakre omgivelser, vil gå over Romsdalseggen, eller stå på toppen av Torshammeren? Vi tilbyr guider for alle vanskelighetsgrader. Besøk vår guideside Fjellguider i  Romsdalen

Få mer ut av turen – Ha med en guide på tur som forteller deg historien!