Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Velkommen til Nora Gård, ved foten av Nora fjellet, og ved veien til Trollstigen og Geiranger.
Utsikt over Romsdalseggen fra tunet.
Vi kan tilby 10 sengeplasser fordelt på garasjeloftet,rom og leilighet.

Velkommen til Nora Gård, ved foten av Nora fjellet, og ved veien til Trollstigen og Geiranger. Utsikt over Romsdalseggen fra tunet. Kort vei til sentrum og golfbane, Trollstigen og Trollveggen.

Flere flotte fotturer kan startes fra tunet, blant annet til det fantastiske Norafjellet og Kløvstien til toppen av Trollstigen – bunnen av Trollveggenmassivet. Ønsker dere å ta et friskt bad etter en lang biltur eller etter en fin fjelltur i Romsdalsalpene så er vi nabo til Raumaelvas fineste sandstrand som ligger like ved.

Vi kan tilby 10 sengeplasser fordelt på garasjeloftet, rom og leilighet.

Garasjeloftet

Hyggelig leilighet med 2 senger. Sofakrok, kjøkken og eget toalett. Dusj i delt bad. Mulighet for oppredning på sovesofa.

 


Leiligheten

Leilighet for inntil 4 personer: Soverom m/dobbeltseng og køyeseng (plass til 4) stue med kabel-tv og kjøkken. Mulighet for ekstra seng.

 


Rom

Rom for inntil 3 personer: Dobbeltseng(1 seng) + 1 enkeltseng, med eget kjøkken og sittegruppe.

 


Badet deles.

Stedet har en nydelig beliggenhet, med et stort, opparbeidet uteområde som kan benyttes av gjestene. Kort vei til badeplass og sandstrand.

Prisen inkluderer sengetøy og vask av fellesområder.

Velkommen til Nora Gård!

 +47 415 37 159  /  +47 958 17 897 

 l-nora@online.no   /  ingak.nora@gmail.com

Hvordan komme seg hit

Med bil er det enkel adkomst fra E 136. Sving av i retning Trollstigen/Valldal. Første vei til venstre etter noen hundre meter.

Våre GPS-koordinater: 62.528236.7.738502

Buss

Buss 220 mellom Geiranger og Åndalsnes passerer like utenfor, og busstoppen er kun 200 meter unna Nora Gård. Bussen kjører hver dag mellom 26. juni og 20. august.

Lokalbuss 424, ringruta for Åndalsnes, benytter samme busstopp 200 meter unna. Klikk på bildene under for større versjon av rutetidene.

 

I nærområdet kan du legge til en ekte Romsdalsopplevelse: