Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Fylkes største caravanforhandler, med en stor rekvisitabutikk på Åndalsnes. Vi står til din tjeneste med mer enn 45 års erfaring, solid produktkunnskap og et stort utvalg kjente kvalitetsmerker, både nytt og brukt. Vi har også et tipp topp verksted for caravan og bobil.

Gjennom nesten femti år har Kroken Åndalsnes forsynt ferieglade nordmenn med et betydelig antall campingvogner og bobiler. Lang erfaring og solid kunnskap kommer våre kunder til gode, og vi er opptatt av at alle skal være fornøyd med sin handel.

Vi fører merkene Hymer, Eriba, Bürstner, LMC, Niesmann, Laika og Carado som er eid av Europas største aktør i caravanbransjen Erwin Hymer Group. Alle merkene importeres til Norge av Solid Import AS. I tillegg har vi campingutstyr og tilbehør fra Max Fritid Engros AS, som har sitt hovedkontor og sentrallager på Åndalsnes.

 

Bobil- og caravanverksted

Kroken Åndalsnes er en del av Kroken Caravan AS, som har caravanforhandlere i Åndalsnes, Bodø, Ålesund, Oslo, Brumunddal, Østfold og Kristiansand. Vi forhandler kvalitetsmerker fra Solid Import, landets største caravanimportør.