Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Isterdalsbu er en sjarmerende hytte i eventyrlige omgivelser i vakre Isterdalen. Her bor du midt i den Romsdalske fjellverden, omgitt av Kongen, Dronningen og Trolltindene, med kort avstand til Romsdalens kjente toppturfjell. Om sommeren er det uendelige aktivitetsmuligheter like utenfor døra, enten du vil vandre, stisykle eller padle på Istra elv.

Isterdalsbu ligger kun 8 km fra Åndalsnes, på vei mot Trollstigen.
I idylliske omgivelser, på en stor åpen slette, ligger Isterdalsbu. Herfra har du flott utsikt til Trollstigen og de kjente fjellene Bispen, Kongen og Dronninga. I motsatt retning kan du se Romsdalseggen.

Gjennom Isterdalen passerer det hver sommer ca 750 000 turister på vei til Trollstigen, og vinterstid fremstår dalen som et vinterwonderland. I stille og rolige omgivelser ser du snødekte topper over alt, og her kan du  virkelig leve i ett med naturen, og finne roen i en hektisk hverdag.

Fra hytta er det kort vei til alle de kjente toppturparadisene i Romsdalen som Isfjorden, Vengedalen, Skorgedalen, Innfjorden og Måndalen. Her, midt i Norges flotteste toppturmekka, er det kort vei til den beste snøen som innbyr til helt fantastisk skikjøring fra fjell til fjord. Er det ønskelig med en guidet skitur kan vi hjelpe med å formidle kontakt med en erfaren skiguide. Om du bare vil spenne på deg langrennskia utenfor hytteveggen og vandre innover dalen er det også fult mulig. Eller hva sier du til en trugetur i måneskinnet samtidig som nordlyset danser på himmelen.

Isterdalsbu

Hytta har 2 soverom og 4-6 sengeplasser, velutstyrt kjøkken med kjøleskap, stekeovn og fryser samt kopper og kar. Ferdig oppredde senger, bad med dusj, vedovn, garasje og uteplass.

Aktiviteter

Loading…


Reise hit

Til Åndalsnes kan man komme med tog, kun 5-6 timer fra Oslo eller Trondheim, og vi plukker dere opp på togstasjonen. Nærmeste flyplass er i Molde, og herfra går det regelmessige busser til Åndalsnes. Eller man kan velge å komme med egen bil.