Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

På Åndalsnes finner du butikkene som har det utstyret du trenger for skituren og andre vinteraktiviteter.friluftslek

Friluftslek regnes som toppturbutikken nr 1 i området, og her er alt du trenger fra innerst til ytterst av bekledning. Det beste toppturutstyret finner du her, i tillegg til nødvendig sikringsutstyr til bratt friluftsliv, sommer og vinter. Ta turen innom butikken midt i Åndalsnes sentrum. Guttene bak disken er dyktige på bratt friluftsliv, gir gode råd, og er eksperter på å skreddersy opplevelser til større og mindre grupper. De tilbyr guidetjenester sommer og vinter og ulike aktiviteter etter årstid. Hvorfor ikke prøve airboard med Friluftslek? Til Friluftslek sin nettbutikk

Sport1 er sportsbutikken på Raumasenteret. Godt utvalg av kvalitetsmerker og utstyr. Massevis av gode tilbud og topp service! Sliper og preparerer ski klar til bruk.

Intersport finner du midt i sentrum av Åndalsnes, med egen skiavdeling i kjelleren. Kjente merkevarer og mange gode tilbud! Sliper og preparerer ski. God service!

Matkasse

Ønsker du at en ferdig matkasse står klar til avhenting på butikken, eller i hytta du leier ved ankomst Romsdalen? På Bunnpris Åndalsnes kan de ordne en matkasse klar til deg og turfølget ditt! Du sparer tid, slipper å tenke, og kan bare begynne oppholdet med en god kveldsmat. Velg mellom ulike typer matkasser.

Litteratur

Toppturer_i_Romsdal
Toppturer i Romsdalen
The ultimate guide for ski touring in Romsdalen
Toppturkart som hører til beskrivelsene i boka Toppturer i Romsdalen.

 

Til turen hører det også med gode forberedelser. Boka «Toppturer i Romsdalen» er selve Bibelen for toppturfolket! Den får du tak i på Romsdal Libris Bokhandel. Kan kjøpes på nett og i butikk. Det er også utarbeidet et Kart til skifører som hører til beskrivelsene av turene i boka. Vi anbefaler alle som skal dra på topptur i Romsdalen å ha med seg kart og en god beskrivelse av turen.

 

turbok-for-romsdal
Turbok for Romsdal

En ny bok med bildebaserte beskrivesler av de fineste fotturene i Romsdal er Turbok for Romsdal. Inkludert er også eget hefte å ta med på turen. Boka er en gavepakke for fotturisten som vil utforske noen av de flotteste turområdene i Norge!

Boka Fotturer i Romsdal har gode beskrivelser av mange kjente og kjære turperler i Romsdalen. Her får du detaljerte opplysninger om adkomst, lengde, tidsangivelse, gps-koordinater, m.m., og en veldig god kartanvisning.

I tillegg finnes en rekke gode turkart, bøker og suvenirer på Romsdal Libris Bokhandel.

nordveggen_turbok_prosjekt_02
Fotturer i Romsdal