Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Velkommen til et sjarmerende hus midt i den vakre fjellverdenen i Romsdalen. En helt rå natur, med fantastiske turmuligheter venter like utenfor døra.

I flotte omgivelser, omgitt av noen av Romsdalens mest kjente fjell, ligger Huset på Svaa. Stedet er et eldorado for naturinteresserte og de som søker et aktivt friluftsliv.

Legg ferien din til Dalsbygda i Isfjorden!

Romsdalen er et paradis for naturopplevelser, både sommer og vinter. Her kan du nyte fine fotturer i variert terreng, innover i dalene eller toppturer i fjellet. Om vinteren kan du oppleve mye moro på ski, tilpasset alle ferdigheter. I Isfjorden er det oppkjørte skiløyper for de som ønsker å gå langrenn. 25 minutter unna finner du Rauma Skisenter, som inviterer til skileik for hele familien. Mange populære toppturfjell er bare en kort biltur unna. Vi formidler gjerne kontakt med profesjonell skiguide.

Her finner du fred og ro, samtidig som du har de flotteste turområdene like utenfor døra. Huset består av 5 soverom med sengeplasser til 9 voksne og 1 juniorseng (180 cm), barneseng tilgjengelig på forespørsel. Det er et romslig hus med 2 stuer og 2 bad, som gjør dette til et perfekt sted for storfamilien, venner eller 2 familier. Varmepumpe og 2 vedovner sørger for god oppvarming.

Priser

Alle priser i NOK.
Lengde på opphold
1 – 4 personer
5 – 9 personer
Helg
4000
5000
Uke
6500
8000

Prisen inkluderer sengetøy og håndkle.

Avreisevask etter avtale 900.

I området finner du flere flotte turstier som leder til skjønne naturperler. I flere fjellvann kan du fiske (med fiskekort), bade, og noen steder er det båt tilgjengelig, og en åpen dagsturhytte. For bedre oversikt over turmulighetene i området besøk turportalen i Rauma.

Kontakt oss gjerne:

 +47 922 11 527

 beritfroyshov@gmail.com

eller send oss din forespørsel: