Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Tar du utfordringen med å komme deg fra plattform til plattform i høyden?
Hos Høyt & Lavt Bjorli finner du 7 forskjellige løyper i ulike vanskelighetsgrader, med til sammen 10 zip-liner.
Ta med deg familien, vennene eller gruppa for en actionfylt dag på Bjorli!

Høyt & Lavt Bjorli er en helårsåpen klatrepark som byr på eventyrlige klatreopplevelser for hele familien.. 

I Høyt & Lavt klatreparken på Bjorli er det utfordringer og spennende opplevelser tilpasset alle aldre og ferdighetsnivå. Her vil du garantert få en heftig og morsom dag i høyden. Løypene består bl.a. av zip-liner og tauverk som er bygget inn i det naturlige terrenget, og lar deg oppleve en spennende verden fra plattform til plattform i toppene. Vi har tilpasset opplegg for enkeltpersoner, familier og grupper.

Se åpningstider her: https://hoytlavt.no/bjorli/praktisk…

Klatreparken ligger flott til i solsiden, med en herlig utsikt over bygda. Her kan du fint tilbringe hele dagen..

Løypene er gradert med farger som i et alpinanlegg, fra enklest til vanskeligst: Oransje, lysegrønn, mørkegrønn, blå og rød. Høydekravet til løypene er: Oransje: Over 80 cm. Grønn: Mellom 110-140 cm. Rød/blå: Over 140 cm.

Grupper og bedrifter

I tilknytning til klatreparken er det også et selskapslokale og møterom/auditorium som kan leies, se facebooksiden vår Bjorlivollen Låve. Vi tilrettelegger gjerne for bedrifter og grupper som ønsker å benytte lokalene til et faglig opplegg, gjerne kombinert med bespisning og klatreaktiviter.

Vi tar imot grupper både i og utenom ordinær åpningstid. Bedrifter, skoleklasser, barnehager, bursdagsfølger, lag og foreninger og utdrikningslag er velkomne til oss!
Her finner du opplegg og priser for de forskjellige gruppene: https://hoytlavt.no/bjorli/grupper

Bjorli ligger kun 5 mil fra Åndalsnes i Møre og Romsdal, og kun en kilometer fra Bjorli togstasjon. Vi kan være behjelpelige med transport fra togstasjonen på forespørsel.

Ta gjerne kontakt med oss:

 +47 984 06 262

 Send e-mail