Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

For en overnatting med særpreg velger du Hotel Aak. Det lille hotellet i hjertet av Romsdalen regnes som Norges første turisthotell, og var vuggen for mange av fortidens store fjellklatrere. I dag drives hotellet i moderne stil og tar imot grupper og bedrifter, men også drop-in gjester som ønsker seg en hotellopplevelse litt utenom det vanlige!

På Hotel Aak våkner du til lukten av nystekt brød, med utsikt til Romsdalshorn, Vengetindene og Kongen. Naturopplevelsene ligger tett. Vi ønsker å gi gjestene våre mulighet til å oppleve drømmeturen, og skreddersyr opplegg for de som ønsker å utforske – eller utfordre Romsdalen. For mindre eventyrlystne gjester, kan naturen nytes til en kopp kaffe på trappa. Her kan man senke skuldrene , rusle litt i hagen og ta inn utsikten og den friske naturen som omslutter oss. Med intim, hjemmeskoselig atmosfære er Hotel Aak et sted å finne roen.

Hotel Aak frokost

Hotellets gamle del har bevart sin sjarm fra 1800- tallet, mens nybygget inneholder moderne soverom og møtefasiliteter.

Stedet er perfekt for grupper, organisasjoner og bedrifter som ønsker en spesiell atmosfære rundt kurs, konferanser eller andre arragementer. Vi har gode lokalkunnskaper, og setter gjerne sammen spennende pakketilbud som gir flotte naturopplevelser kombinert med god mat, høy standard og et trivelig vertskap.

Hotel Aak ligger kun 8 minutters kjøring (5,1 km ) fra Åndalsnes sentrum (torg). Transport kan organiseres. Nærmeste flyplass er Molde, ca 1 times kjøretur fra Åndalsnes.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Hotel Aak!

Kontakt oss på

+47 71 22 17 00

booking@hotelaak.no