Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Romsdal byr på vill og vakker natur. For de som ønsker en enda heftigere opplevelse enn å vandre finnes det flere guider i området som spesialiserer seg på å ta med gjester på fjellturer eller utforske det bratte friluftslivet. Å benytte seg av guide vil i tillegg til å være en trygghet også være en berikelse for opplevelsen, da guidene også gjerne forteller om fjellene og historiske hendelser knyttet til stedet. Enten du ønsker å utforske fjelltopper i Romsdal, gå Romsdalseggen, bli med inn til Stabbeskaret – på kanten av Trollveggen! – eller til den berømte Mannen….ingen oppdrag er for store, ingen for små!

Vi har flere selvstendige guideselskap som operer i Romsdal der guidene samarbeider ved å fordele oppdrag etter ledig kapasitet, og etter hvilket oppdrag det er. Kontakt guidene våre for spørsmål og booking.

SkiRomsdal tilbyr føringsturer både sommer og vinter! Se http://visitandalsnes.com/element/skiromsdal/

Urpu Hapuoja Ski & Mountainguiding  Fjellklatring og fjellføring. Under utdannelse for å bli internasjonalt godkjent tindevegleder (UIAGM / IVBV / IFMGA ).

Tinder og Banditter tilbyr fjellklatring og fjellsportaktiviteter, med vekt på læring og innføring i teknikker. Romsdalen som lekeplass.

Friluftslek tilbyr fjellføring og fjellklatring gjennom skreddersydde totalpakker i Romsdalsopplevelser. I tillegg til fjellturer kan de også tilby vannaktiviteter og unike padleopplevelser i form av SUP.

Romsdal Lodge  tilbyr fjellklatring og føringsturer. Under utdannelse for å bli internasjonalt godkjent tindevegleder (UIAGM / IVBV / IFMGA ).

Hotel Aak kan tilby fjellklatring, føringsturer og MTB sykling i fjellet.

I tillegg arrangeres hvert år Norsk Fjellfestival med et stort utvalg guidede turer til de mer ekstreme opplevelser i fjellet. Noe for enhver smak og ferdighet!