Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Fra fjord til fjell

Åndalsnes og Grand Hotel Bellevue er et utmerket utgangspunkt for de som elsker å gå fjellturer sommer og vinter.  Grand Hotel har beliggenhet i sentrum av naturskjønne Romsdal. Med sin dramatiske natur har Åndalsnes og omegn i mange år vært et populært reisemål for turister fra hele verden. Opplev Romsdalseggen, Trollstigen og Trollveggen, og kom gjerne med tog på en av verdens vakreste togstrekninger: Raumabanen som går fra Dombås til Åndalsnes.

Grand Hotel har sentral beliggenhet i Åndalsnes, kort vei fra foten av Romsdalseggen.  Bare noen minutters gange skiller oss fra Romsdalsfjorden og Rauma Elv.

Dagens Grand Hotel Bellevue har 86 rom, spisesaler, a la carte restaurant La Vue, bar, kurs-/konferanseavdeling, hage m. uteservering og egen parkeringsplass. Vegg i vegg finner du Rauma Kulturhus med en stor konsertsal og kinosal.

For mer info:  http://www.grandhotel.no/deluxe/home/?utm_source=visitnorway.no&utm_medium=listing&utm_content=visit-website-link

Grand Hotel Bellevue har en trivelig restaurant og selskapslokale, som gir den perfekte rammen rundt sammenkomsten, eller bare om du vil ut en kveld å spise god mat.

Vi tilbyr flotte, flere retters middager for alle anledninger. Vårt kjøkken leverer mat av beste kvalitet, og våre oppmerksomme servitører vil gjøre alt for å gi gjestene tipp topp service.

Er du med en større gruppe kan vi gjerne tilrettelegge et komplett opplegg med mat, underholdning eller aktivitet. Vårt flotte kulturhus ligger under samme tak som hotellet og her er det konsertsal, kinosal, og vi kan også tilby teppecurling som en veldig populær aktivitet.