Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Frich’s Motell & Spiseri på Hjerkinn tilbyr ekte, norske opplevelser – her sover du godt, kan spise tradisjonsmat og gå fotturer på Dovrefjell. Hos oss kan du leie sykkel, kajakk og kano i tillegg til at vi organiserer flere aktiviteter slik som toppturer, moskussafari osv.

Her kan du spise rein og elgkjøtt med friske grønnsaker og tyttebær, eller smake på en av våre andre populære og hjemmelagede lunsj, eller middagsretter. Du vil også finne et smakfullt sesongbaserte utvalg – uansett årstid, står vår berømte rømmegrøt alltid på menyen!

Frich’s Motell & Spiseri på Hjerkinn er omgitt av rå natur, hvor utsikten til fjellet Snøhetta gjør at både naturinteresserte og eventyrere kommer hit for å spise middag og overnatte. Om sommeren går det buss fra Hjerkinnhus til Snøheim fem ganger om dagen. Derfra tar det ca fem til syv timer til toppen av Snøhetta (t/r), og turen er overkommelig for de aller fleste.

Det er enkelt å komme hit både fra Trondheim og Oslo ettersom Hjerkinn er et stopp på Dovrebanen – Frich’s Hjerkinnhus ligger nemlig kun to minutters gange fra stasjonen.