Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Hos Frich’s Kafeteria har vi en rikholdig meny. Vi legger vekt på å videreføre norsk tradisjonsmat, yte god service og ha fornuftige priser.

Frich’s på Dombås er for mange et fast stopp på bilturen og passer perfekt for både sultne mager og for et pust i bakken. Vi serverer norsk tradisjonsmat laget av kortreiste lokale råvarer. Blant annet har vi alltid ett utvalg av elg eller rein med friske grønnsaker og tyttebær, salt lammekjøtt, rømmegrøt og hjemmelagede kjøttkaker med poteter og ertestuing på menyen. I tillegg vil du også finne retter basert på råvarer som er i sesong.

Med spennende aktiviteter som moskussafari, rafting, fjellvandring, hundekjøring og mye mer tilgjengelig er Dombås utvilsomt en destinasjon for de som ønsker en ferie med spenning og aktiviteter i vakker natur.

På Dombås starter reisen med Raumabanen, kåret til Europas fineste togstrekning av Lonely Planet. Du reiser gjennom et unikt kulturlandskap, omgitt av nasjonalparker på begge sider. Raumabanen tar deg med gjennom skiftende landskap, fra høyfjellets endeløse vidder og ned den eventyrlige Romsdalen med sine spisse fjell og frodige dalbunn. En storslått utsikt hele veien til Åndalsnes. En stor opplevelse du må få med deg!