Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Nå står magiske vinterøyeblikk for tur. Værmeldingen sier snø fram mot helga, og Romsdalen vil by på en trolsk og vakker vinterstemning.

Foto: Lesja kommune

En helt ny testtur til Bjorli!

Vi ønsker å gjøre denne dagen til en uforglemmelig opplevelse for våre britiske gjester, og vi kan eksklusivt i dag tilby en helt ny rundtur, som en testtur – til en svært gunstig pris for gjestene.

Rundturen starter med filmen på Norsk Tindesenter kl 11. Etterpå busser vi passasjerene opp til Bjorli, med innlagt fotostopp på Trollveggen. På Bjorli får gjestene anledning til å bli med skitrekket på Bjorli Skisenter til topps og ned igjen, og i tillegg blir det servert en deilig lunch hjemme hos Stella på OiiOii, bestående av lekre, lokalproduserte smakebiter som Avdemost, Bjorlipølse, Vermalefser og andre godbiter. Retur til Åndalsnes med buss etterpå.
Vi tror dette blir en helt spesiell opplevelse for gjestene. Den spektakulære naturen vil gjøre dypt inntrykk, men også det å få ta del i en vinteraktivitet på en litt «soft» måte, og komme hjem til Stella sin gård og bli servert en smakebit av tradisjonsmat fra området – DET blir garantert en opplevelse for livet!

Vinterstemning på Raumabanen – Foto: Leif Johnny Olestad

Testturen kan du lese mer om her. Billetter kjøpes online på nett, eller hos Romsdal Bookings lokale på Åndalsnes jernbanestasjon. Vi har åpent fra kl 09.00 til kl 15.00 den 24. og 25. februar.  

Mange av gjestene har allerede sikret seg plass på Europas vakreste togtur, Raumabanen. De får en magisk tur gjennom eventyrdalen Romsdalen.

Cruisegjestene får se skikjøring på nært hold fra stolheisen på Bjorli. Her er Marcus Kleveland i aksjon. Foto: Bjorli Skisenter

Noen av smakebitene som gjestene kan få servert hos OiiOii på Bjorli. Foto: OiiOii
Oriana seiler ut fra Åndalsnes en vakker maidag i 2014. Passasjerene fikk noen magiske øyeblikk denne flotte vårdagen.

Oriana har plass til 1,880 passasjerer, og har et crew på 760.

Skipet kommer fra Southampton i England kl 08.00 og seiler videre til Tromsø kl 18.00.

Ombord er en særegen britisk stemning, både i innredning og den generelle atmosfæren. Det gjenspeiles i mange av barene, salongene og andre underholdningssteder.

Skipet appellerer til det voksne, britiske klientellet, hovedsakelig par på 50 +, men er også populært blant vennegrupper og godt voksne barn med foreldre.