Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Velkommen til snøsikre Bjorli! Her kan vi by på 11 nedfartsløyper i alle vanskelighetsgrader med en samlet lengde på 19.6 km, og en egen terrengpark med en mengde hopp og rails, Vårt alpinsenter er av internasjonal klasse og byr på masse skiglede for store og små.

Standarden på prepareringen av bakkene er av høy kvalitet.

Bjorli er fjellbygda lengst nord og vest i Gudbrandsdalen. Bjorli Skisenter ligger i Lesja kommune, helt på grensa til Møre og Romsdal, i et av landets mest snøsikre og snørike områder. Bjorli Skisenter er hvert år først eller blant de første, til å åpne sine bakker, og er et av de anleggene med lengst skisesong i Norge – fra november til slutten av april. I tillegg til naturlig snø, har Bjorli Skisenter, etter størrelsen, et av landets best utbygde snøproduksjonsanlegg, med 11 viftekanoner og i alt 170 tårn, 8 km.

Bjorli Skisenter har 11 nedfarter med total lengde på 19.6 km, hvorav den lengste er på ca. 4 km.

Bjorli Skisenter har alpinløyper i alle vanskelighetsgrader, fra veldig lett familievennlig til svart ekspert løype og med muligheter for off-piste og pudder snø. Bjorli Skisenter har 6 heiser, hvorav en 6-seters Express heis, på 1860 meter, med en kapasitet på 3000 personer pr. time. Fra denne stolheisen kan du ta trekket helt opp til høyfjellet med flotte turmuligheter og langrennsløype. På og omkring Bjorli er der oppkjørt 100 km langrennsløyper, med muligheter for å gå både klassisk og skøyting. Parallelt med stolheisen går det også et T-trekk som mange gjerne benytter ved kulde og vind. Bjorli Skisenter har eget barneområde med 2 tallerken-heiser og akebakke. Ved barnebakken er det ved vinterferie og påske anlagt bane for barne-snøscooterkjøring.
Rett ved siden av Bjorli Skisenter finner du parkeringsplass, skiutleie, skiskole, ski service, shoppe muligheter samt kafé og Afterski. For priser på heiskort klikk her.

27.2.16

Fine forhold fra morgenen av!

Posted by Bjorli Skisenter on Saturday, February 27, 2016