Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Vandre langs den berømte Romsdalseggen

Nå kan du sikre deg billett med bussen til Romsdalseggen før sesongen starter. Kjøp den gjerne som en gave og invitasjon med dine venner i sommer.
Prisen er ned-justert som et tilbud for de som er tidlig ute. Når du forhåndsbestiller billetten vil du få en kvittering med en unik kode.
Når dere er sikre på hvilken dag dere vil gå Romsdalseggen, går dere inn på websiden og bestiller ny billett som vanlig. I feltet «rabattkode» taster du inn koden og billetten er din.

Det er veldig viktig at du bestiller billett og bruker din rabatt-kode FØR du går ombord bussen.
Da har bussjåføren kontroll på hvor mange som skal med.

Turen over Romsdalseggen starter ved Vengjedalssetra og ender i Åndalsnes. Romsdalseggenbussen er den enkleste og mest miljøvennlige måten å oppleve Romsdalseggen på. I tillegg sparer du både tid og penger, og bidrar samtidig med forvaltning av Romsdalseggen.

Covid-19: Vårt buss-selskap forholder seg til gjeldene regler og kan per dags dato kjøre fulle busser.
Videre er det passasjerene selv som avgjør om de tar denne risikoen.

Policy kansellering bussbillett kan du lese HER.

 

 

Høydepunkter

  • Romsdalseggen er en av verdens vakreste fjellturer
  • Romsdalseggen befinner seg midt i verdens råeste kulisser, kun en kort reise fra Tindehovdestaden Åndalsnes
  • Langs eggen har du utsikt til den verdenskjente Trollveggen og flere andre fjellklassikere
  • Se ned i den frodige dalen med lakseelva Rauma som slynger seg gjennom ville landskapet og ut til fjorden (verdifullt kulturlandskap)
  • Obligatorisk fotostopp på utsiktspunktet Rampestreken
  • Turen ender i sentrum av Åndalsnes -her finner du mange trivelige spisesteder å velge mellom.

 

Husk å ta med dagstursekk med passende klesskift, komfortable vandresko, en god lunch og rikelig med drikke. Ta forholdsregler ved dårlig vær, og velg rute etter egne ferdigheter og værforhold. Les informasjonen nøye før du forbereder deg på en krevende fjelltur.

 

Last ned Romsdalseggen-brosjyren her!

 

Parkering i Åndalsnes – Viktig info!

Det er kun korttidsparkering i sentrum av Åndalsnes, med egne regler for sentrumsonen. I tillegg blir de generelle parkeringsreglene håndhevet over hele Åndalsnes, noe som betyr at man må tenke nøye over hvor man parkerer bilen.

Vi ber derfor besøkende til Romsalseggen og Rampestreken om å benytte langtidsparkeringsplassene i Åndalsnes for å unngå parkeringsbot. Se oversiktskartet. Oversikten kan du også laste ned som pdf her: Langtidsparkering Romsdalseggen