Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Bussen går hver dag fra 1. juli til 30. september

Bussavgang fra Åndalsnes jernbanestasjon hver dag kl 09.30.
Ekstra bussavganger i tidsrommet 6.7. – 18.8.:
Fredager kl 08.30 og 12.00
Lørdager kl 08.30, 10.30 og 12.00

 

Vær oppmerksom på at det på enkelte dager med flott turvær kan oppstå lang kø, og man må påregne ventetid for å ta bussen. Bussene kjører i skyttel til alle har kommet seg til fjells om morgenen, så alle kommer med! Første buss drar når den er fylt opp fra ca kl 08.45. Billetten må kjøpes innen det oppgitte avreisetidspunkt for å være sikret å komme med bussen samme dag.

 

Husk å ta med dagstursekk med passende klesskift, komfortable vandresko, en god lunch og rikelig med drikke. Ta forholdsregler ved dårlig vær, og velg rute etter egne ferdigheter og værforhold. Les informasjonen nøye før du forbereder deg på en krevende fjelltur. Les Romsdalseggenbrosjyren her!

Kjøp billetten online her på siden, på et av overnattingsstedene i Romsdalen, eller hos Romsdal Booking inne på jernbanestasjonen helt frem til avreise. Hos oss kan du betale med kort, kontant eller Vipps.

Parkering i Åndalsnes – Viktig info!

Det er kun korttidsparkering i sentrum av Åndalsnes på inntil 3 timer. I tillegg blir de generelle parkeringsreglene håndhevet over hele Åndalsnes, noe som betyr at man må tenke nøye over hvor man parkerer bilen.

Vi ber derfor besøkende til Romsalseggen og Rampestreken om å benytte langtidsparkeringsplassene i Åndalsnes for å unngå parkeringsbot. Se oversiktskartet. Oversikten kan du også laste ned som pdf her: Langtidsparkering Romsdalseggen