Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Anunatak er et design- og kommunikasjonsbyrå med hjerte som banker for godt design og god historiefortelling.

Vi legger oss i selen for å levere visuelle løsninger tilpasset deg og dine kunders behov. Vår erfaring er at de beste resultatene oppnås når design møter gode strategier og relevant innhold.

Design

Trenger du en ny identitet? Vi leder deg fra idé til ferdig lansert resultat. Vi designer materiell for både digitale og trykte flater, for små og store skjermer og formater. Eksempler på prosjekter vi leverer er nettsidedesign, helhetlige identitetsprosjekt, bøker, markedsmateriell – og helhetlige messestands.

 

Innholdsproduksjon

Vi elsker å fortelle historier, og innholdsproduksjon ligger vårt hjerte nært. Vi skriver derfor gjerne tekst for ditt prosjekt, tar bilder eller planlegger og gjennomfører små og store filmprosjekt. Slik får vi fortalt din unike historie på valgte flater og kanaler. Vi tar også gjerne kontroll over planleggingen og publiseringen din i sosiale medier – eller er med deg på veien som en sparringspartner.

 

Strategi

Gode, gjennomtenkte strategier legger grunnmuren for det visuelle arbeidet og innholdsproduksjonen. Vi har lang erfaring i å bistå våre kunder med markedsstrategi, og vil sammen med deg peke ut den veien som er riktig å gå for å nå det målet du og din bedrift har.