Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Setnes Feriesenter ønsker velkommen til et herlig opphold ved naturskjønne Setnes. Her vil vi legge alt til rette for et hyggelig opphold i Romsdalen, sommer og vinter.

Setnes Feriesenter, Åndalsnes Vandrerhjem, ligger nydelig til med utsikt over Romsdalsfjorden. Feriesenteret ligger 2 kilometer utenfor sentrum. Stedet er lett tilgjengelig enten du kommer med bil, buss eller tog. Det er også gangavstand til flere dagligvarebutikker og kjøpesenter.

Gode kokemuligheter i et hyggelig felleskjøkken. Noen av rommene på Setnes har eget kjøkken med oppvaskmaskin. Vertskapet legger vekt på trivsel og disker opp med en herlig frokost hver morgen, med mye godt å velge i. Stedet har en lun atmosfære med koselige rom med gode senger. Du kan låne sykkel på stedet.

Vandrerhjemmet har en stille og rolig atmosfære, og er dessuten veldig barnevennlig. Romtypene varierer fra 2-sengs til rom med 6 senger. I tillegg har vi gjestekjøkken, vaskeri og sykkelutleie. Beliggenheten er meget bra, her er alle de kjente attraksjonene i Åndalsnesområdet en kort kjøre- eller sykkeltur unna. Vandrerhjemmet er et ypperlig utgangspunkt for dagsturer til fots, sykkel eller bil. Her er uendelig med muligheter for dem som skal gå fotturer eller stå på ski i fjellet, eller ta dagsturer og utforske regionen med sine verdenskjente fjorder, det flotte kystlandskapet i havgapet, eller ta en bytur til jugendbyen Ålesund eller fiskebyen Kristiansund.

Molde lufthavn Årø ligger 55 km unna. Det er god bussforbindelse mellom Molde og Åndalsnes.