Siden er under oppdatering

Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

En rundreise som inkluderer noe av det beste av hva Norge har å by på!
På rundturen får du oppleve Ålesund by, fergeturen på Geirangerfjorden med fossefallet De Syv Søstre, Geiranger by, Ørnesvingen og Trollstigen.
En bytur til jugendbyen Ålesund kombinert med et unikt fjord og fjell-landskap.

Opplev en av verdens flotteste fjorder og se de mektige Sunnmørsalpene på nært hold! Reis gjennom spektakulær natur og besøk noen av Norges største turistattraksjoner på veien. Hele turen kan du ta ved å reise kollektivt!

Vi foreslår at du starter i Åndalsnes. Til Åndalsnes kommer du enkelt med tog eller bil. Her er mange flotte attraksjoner i umiddelbar nærhet til byen. Her kan du gå den berømte fotturen over Romsdalseggen. Bussen inn til startpunktet for turen går fra Åndalsnes sentrum daglig i sommer.

Rundturen Åndalsnes – Ålesund – Geiranger – Trollstigen – Åndalsnes kan vi anbefale at du gjennomfører slik:

Ta bussen fra Åndalsnes til Ålesund.
Book nå!

I Ålesund har du mulighet til å utforske Norges kanskje vakreste by. Byen i seg selv er en attraksjon, og du bør minst ta en overnatting i byen før turen går videre til Geiranger.

Finn hotell i Ålesund her.

 

Ta bussen fra Ålesund til Hellesylt, og båten til Geiranger

Book nå!

Ta bussen til turistbygda Hellesylt der fergecruiset starter inn til Geiranger. Fergecruiset fra Hellesylt til Geiranger tar en time, hvor du kan nyte fjordcruiset og se de vakre fossefallene De Syv Søstre, og se de små fjellgårdene i de bratte fjellsidene.

I Geiranger kan du gå på kveldsbussen til Trollstigen og videre til Åndalsnes. Men det er anbefalt å tilbringe en natt i Geiranger.

Finn hotell i Geiranger her.

 

Buss til Trollstigen og Åndalsnes

Book nå!