Offisiell informasjon for Åndalsnes og Romsdalen siden 1930

Opplev en av verdens flotteste fjorder og se de mektige Sunnmørsalpene på nært hold!

Reisen foregår med ordinær rutebuss og offentlig transport. Ta bussen fra Ålesund via Sykkylven (kjent for sin møbelproduksjon), over fjellet til Stranda, som ligger vakkert til ved Storfjorden.

På Stranda kan du velge å gå av bussen på Strandafjellet og dra nytte av de ulike tilbudene der, for eksempel en gondoltur til toppen med fantastisk utsikt over fjorden. Strandafjellet tilbyr også gode muligheter for fotturer og sykling. Om vinteren kan du benytte sjansen til å kjøre på ski i et fantastisk terreng og gode løyper. Her kan du gå på ski fra toppen av fjellet hele veien ned til fjorden. 

Billetten for denne turen er gyldig i 2 dager, inkludert avreisedato. Dette gjør det mulig for en overnatting på Stranda hvis du ønsker å ha mer tid tilgjengelig på Strandafjellet. Videre tar du bussen til turistbygda Hellesylt der fergecruiset starter inn til Geiranger.

Fergecruiset fra Hellesylt til Geiranger tar en time, hvor du kan nyte fjordcruiset og se vakre fossefall og små gårder i de bratte fjellsidene.

Se andre rundturer: